top of page

Vad är Stock?

Välkommen till Höstlöv Stock! Stock erbjuder dig som kreatör eller annan inom mediaproduktion att ta del av vår liscensfria musik för en engångsbetalning.

Idag ser musikmarknaden annorlunda ut än för 30 år sedan, där liscensfri musik har blivit en naturlig följd av hög konkurrens bland musikmakare, men också en marknad där även den mindre aktören förväntas ha råd med musik i sina produktioner. 

 

I Stock hittar ni spellistor med ett urval av instrumental musik redo att användas i era mediaproduktioner.

Letar ni efter exklusiva rättigheter till musik? Kom i kontakt med oss så ska vi hitta ett samarbete som passar just er!

Tips!

Hittar ni en produktion ni gärna vill använda men inte är säker att just er kund kommer gilla!? Frukta inte! Då kan ni navigera till vår vattenmärkta lista och ladda ner instrumentalen gratis. Det här för att kunna testa på slutkund innan ni genomgår köp av clean instrumentalversion.

Villkor!

Den ideella rätten vidbehålls enligt lag hos upphovsmännen. 

Vid missbruk av musiken i sammanhang som tillhör extrema politiska eller oetiska förfaranden eller budskap har upphovsmännen till musiken i fråga rätt att kräva stop av framföranden och nedtagande av köparens slutproduktion.

Hittade du inte det du sökte? Eller hittade du exakt det och vill ha mer!?

 

Vi skapar ständigt nya verk här på Höstlöv. Anslut till vårt nyhetsbrev nedan så kan vi hålla er uppdaterade med nya releaser och erbjudanden!

Your content has been submitted

bottom of page